НЕКТАР ПИВО, ПРВИ РЕГИОНАЛНИ ПИВСКИ НФТ :: Semberija INFO ::

 

НЕКТАР ПИВО, ПРВИ РЕГИОНАЛНИ ПИВСКИ НФТ


Foto
Бањалука, 25.03.2022. године -  НФТ углавном везујемо за дигиталну умјетност, игрице или сличне индустрије. Али најновија колекција НФТ-јева долази из пивске индустрије и то домаће. Бањалучка пивара са својим Нектар пивом прикључила се свијету дигиталних токена дизајнирајући колекцију од 12 НФТ-јева и тако постало прво регионално пиво и  један од првих домаћих брендова који се опробао у овој иновативној и дигиталној сфери.
 
Креативни тим из маркетинга Бањалучке пиваре је осмислио шаљив и занимљив начин да позову потрошаче на друштвеним мрежама да им они пошаљу своје виђење шта заправо значи НФТ.  
 
“Креирали смо ограничену серију од 12 јединствених дигиталних токена и свих 12 НФТ-јева поклонићемо онима са најкреативнијим одговорима на питање „WТФ је НФТ?“ Више стотина људи је већ учествовало  у овој шаљивој активацији Нектара о НФТ-ју, покушавајући да својим виђењем приближе бренду шта заправо значи овај популаран термин,“ поручили су из Бањалучке пиваре и позвали све да посјете Инстаграм страницу Нектар пива и учествују у овој активацији до 31. марта хттпс://www.инстаграм.цом/п/ЦбфоН-6И02с/?утм_медиум=цопy_линк
 
 
Из Бањалучке пиваре поручују да се колекција налази на Опен Сеа платформи, а осим НФТ-ја Нектар пива, 12 добитника очекују и друге награде попут улазница за Нектар ОК Фест, Нектар Гарден Фест, утакмицу КК Црвена Звезда, мајица, чаша, и, наравно пива, јер ипак је право пиво боље од овог дигиталног.