ПОГЛЕДАЈТЕ КОЛЕКЦИЈУ ЛУКСУЗНИХ АУТОМОБИЛА НОВАКА ЂОКОВИЋА (ФОТО) :: Semberija INFO ::

 

ПОГЛЕДАЈТЕ КОЛЕКЦИЈУ ЛУКСУЗНИХ АУТОМОБИЛА НОВАКА ЂОКОВИЋА (ФОТО)


Foto
Српски тенисер Новак Ђоковић као и многи успјешни спортисти има занимљиву колекцију аутомобила, али није неко ко воли да се хвали са "звјеркама" које красе његову гаражу.

Ноле је познат по томе што воли стил и елеганцију, али када су аутомобили у питању врло му је бито и очување животне средине и због тога је више наклоњен електричним аутомобилима.
 
"Тхе Сун" је објавио листу аутомобила који су у власништву најбољег српског тенисера. Донедавно је био амбасадор Пеугеот-а и на поклон је од њих 2020. године добио лимитирану серију електричног аутомобила Е-208.


 
Ђоковић, такође, посједује Тесла Модел X и Фиат 500.



 У гаражи се налазе још Мерцедес Бенз С500, Астон Мартин ДБ9, Ауди Р8 и БМW М55Д.



Овај медиј између осталог истиче да је Астон Мартин вриједан 200.000 долара. Српски тенисер посједује и луксузни Бентлеy ГТ чија вриједност је 230.000 долара. Британски аутомобил је иначе омиљен међу познатима, а Ноле се одлучио за Цоупе верзију.
 
Ноле се тренутно припрема за Мастерс који ће се играти у Монте Карлу, пошто у Индијан Велсу и Мајамију не може да игра јер није вакцинисан против вируса корона. Мастерс у Монте Карлу се игра од 10. до 17. априла и биће други турнир ове године за Ðоковића који је прошлог месеца изгубио у четвртфиналу турнира у Дубаију.

(Независне)