МИТРОВИЋ: ГЛАС ЗА ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋКУ ЗА МИР И СТАБИЛНОСТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

МИТРОВИЋ: ГЛАС ЗА ДОДИКА И ЦВИЈАНОВИЋКУ ЗА МИР И СТАБИЛНОСТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ


Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину из Изборне јединице шест Војин Митровић изјавио је да 2. октобра Бијељина и Семберија бирају пут мира, јаке, напредне и просперитетне Републике Српске.
 
„Семберија бира људе који су доказани и провјерени, иза којих постоје дјела, а то су Милорад Додик за предсједника Републике Српске и Жељка Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ“, поручио је Митровић на трибинама у Јабланици и Доњој Чађавици.
 
Митровић је нагласио да су Милорад Додик и Жељка Цвијановић у сваком тренутку претходних година знали шта треба урадити и како поступати када су биле битне одлуке да се Република Српска и српски народ одбрани од напада са Запада и из Вашингтона.
 
„Додик и Цвијановићева граде пријатељства, изградили су пријатељство са Русијом, што се показало и недавном посјетом Додика руском предсједнику Владимиру Путину, са Мађарском која је члан ЕУ, са Кином, Израелом и братском Србијом, која је и овог пута доказала да стоји уз Републику Српску и свој народ“, истакао је Митровић.
 
Према његовим ријечима, најбољи доказ томе су изградња ауто-пута Београд-Бањалука, на којем Србија финансира дионицу од Раче до Бијељине, изградњу моста преко ријеке Саве и граничног прелаза, који ће у наредне двије године спојити Српску са мајком Србијом.
 
„Ови други само обећавају, иза њих нема дјела и народ Семберије их неће подржати, јер народ Семберије гласа за Републику Српску, за Додика и Цвијановићеву“, рекао  је Митровић.
 
За политичаре из другог блока, Митровић је рекао да су спремни Републику Српску да продају за зелене доларе, оне исте доларе који су кориштени приликом бомбардовања Републике Српске 1995. године и Србије 1999. године.