ТРИБИНА КОАЛИЦИЈЕ “ДОГОВОР ЗА БИЈЕЉИНУ” У ВЕЛИКОЈ ОБАРСКОЈ :: Semberija INFO ::

 

ТРИБИНА КОАЛИЦИЈЕ “ДОГОВОР ЗА БИЈЕЉИНУ” У ВЕЛИКОЈ ОБАРСКОЈ


Предсједници градских одбора коалиционих партнера вечерас су одржали другу коалициону трибину у Великој Обарској. У препуној сали Дома културе, још једном су сви заједно исказали  своју подршку кандидату за предсједника Републике Српске, Милораду Додику  и Жељки Цвијановић,  кандидату за српског члана Предсједништва БиХ.

 - Ми смо вечерас мјештанима Велике Обарске скренули пажњу да је 2. октобар историјски датум, када се грађани опредјељују између политичких резултата и политичких обећања. Скренули смо пажњу да су глобална дешавања врло неизвјесна и да је у том смислу врло важно да Републику Српску представљају и бране и у Бања Луци и Сарајеву,  лидери какви су Милорад Додик и Жељка Цвијановић“, истакао је Мирослав Миловановић,предсједник Градског одбора СНСД Бијељина. 



- Ово је регија која је најјача у Изборној јединици 6. Замислите само који је број гласачких листића који долази из ваше регије, знате ли колико општина, нема ни пола становника, колико ви имате као мјесна заједница. Ова средина је до сада дала много кадрова за Бијељину, за Републику Српску за БиХ. Ова  регија као најјача у ИЗ 6 треба да  да најубједљивију побједу Милорада Додика и Жељке Цвијановић. Хвала Богу, побиједиће и Милорад и Жељка, али вас молим да убједљиво побједе у овој Изборној јединици у вашој регији, да ми сви можемо да се поносимо и да тражимо за ову средину све што још треба али и да оправдамо све оно што смо добили од Владе Српске. Немам ништа против опзиције, нити је помињем, као они мене, само желим рећи да сада није вријеме за експериментисање и да то може бити веома опасно. Имамо људе који су до сада носили и изнијели све проблем. Ја вас молим да им 2. Октобра покажемо захвалност за све то И д аим дамо поверење да наставе даље”, поручио је на коалиционој трибини у Великој Обарској, Милан Дакић ,предсједник Градског одбора и носилац листе ДЕМОС-а у ИЗ 6. 



- Ми овдје у Великој Обарској вечерас видимо побједнички скуп гдје дајемо подршку свим листама коалиционих партнера за Народну скупштину и за Парламент БиХ као и за инокосне функције Милорада Додика и Жељку Цвијановић, јер мислимо да морамо бирати људе који имају свој став и своје мишљење, јер треба неко да нас представља и у Бриселу и у Москви и у Лондону,  па чак и у Сарајеву, а то морају бити људи који су одважни, који су до сада знали да воде Републику Српску и ту не смијемо погријешити”, поручио је Младен Петровић, предсједник Републичке странке Српске.


Семберија инфо - С. Николић