ЧУБРИЛОВИЋ И СТОЈАНОВИЋ ПОСЈЕТИЛИ ДЕМОС ШАМАЦ: „ЖЕЛИМО ДА ПОМОГНЕМО НАШЕМ НАРОДУ, И КРОЗ ДЈЕЛОВАЊЕ У БАЊАЛУЦИ И У САРАЈЕВУ“ :: Semberija INFO ::

 

ЧУБРИЛОВИЋ И СТОЈАНОВИЋ ПОСЈЕТИЛИ ДЕМОС ШАМАЦ: „ЖЕЛИМО ДА ПОМОГНЕМО НАШЕМ НАРОДУ, И КРОЗ ДЈЕЛОВАЊЕ У БАЊАЛУЦИ И У САРАЈЕВУ“


ДЕМОС у Шамцу на овим изборима очекује добар резултат, јер иза нас стоје резултати и низ реализованих активности, истакао је предсједник Народне скупштине Републике Српске и лидер ДЕМОС-а Недељко Чубриловић.

Чубриловић је данас са Чедомиром Стојановићем, предсједником регионалног одбора Бијељина и носиоцем листе за Парламентарну Скупштину БиХ у ИЈ 2, посјетио општински одбор ДЕМОС-а у Шамцу.

Стојановић је истакао да ДЕМОС у овој регији очекује најмање једног посланика у Народној скупштини, али и директан мандат у Парламентарној Скупштини БиХ.

„Општинска организација ДЕМОС Шамац је озбиљна организација састављена од озбиљних, квалитетних људи и то су показали и у претходном периоду. Овдје очекујемо добар резултат, да поновимо резултат из 2020.године, ако не и бољи. Морамо рећи да на регији очекујемо сигурно једног посланика у Народној Скупштини, односно око 9500 гласова. Што се тиче Парламентарне скупштине гдје сам ја носилац, очекујемо да направимо директан мандат и да имамо свог представника у Сарајеву“, рекао је Стојановић.

Он је изразио очекивање да ће ДЕМОС након 02. октобра наставити оно што је започето оснивањем странке.
„Желимо да помогнемо нашем народу, како у Бањалуци, тако и у Сарајеву“, рекао је Стојановић.



Лидер ДЕМОС-а Недељко Чубриловић истакао је да је циљ ДЕМОС-а остваривање доброг изборног резултата како би могли пресудно да утичу на поједине одлуке које ће значити провођење програма.

„Ја се надам да ћемо и послије ових избора имати и коалициони и лични капацитет да пресудно утичемо на поједине ствари. ДЕМОС први пут излази на парламентарне изборе и имамо озбиљну организацију у цијелој Српској. Наши људи су већ препознатљиви у својим срединама као људи који живе од свог рада и који су у политику ушли само зато што мисле да може боље и више. Вјерујем ад ће они, као и до сада, дати свој допринос да то буде тако“, рекао је Чубриловић.

Предсједник ОО Шамац Милан Николић изразио је наду да ће ДЕМОС кроз добар изборни резултат бити у прилици да помогне грађанима обављањем одговорних функција.

„На подручју општине Шамац људи се већином баве пољопривредом. Ја се надам да ћемо ми својим утицајем омогућити да сви пољопривредници буду на бољем положају и да се вреднује сваки дунум и свако грло који пољопривредни произвођач произведе“, рекао је Николић.