ДНС-а Одбор дистрикта Брчко: "Ко дрво није посадио, није живио" :: Semberija INFO ::

 

ДНС-а Одбор дистрикта Брчко: "Ко дрво није посадио, није живио"


Посланик Демократског народног савеза у Народној Скупштини Републике Српске, Жељко Дубравац, разговарао је данас са грађанима Брчко дистрикта у оквиру седмодневне акције „ко дрво није посадио, није живио“ у организацији ДНС-а Одбора дистрикта Брчко.
 
Дрво; оно је предивно у своме миру. Мудро у својој тишини. Стајаће и живјети, кад ми постанемо прах. Оно нас подучава, а ми га његујемо, и зато - гдје год нађеш згодно мјесто, ту дрво посади!


 
Жељко Дубравац, новоизабрани посланик НС РС испред ДНС-а, предсједник Општинског одбора ДНС Челинац  и Регионалног одбора ДНС Бања Лука, заједно са члановима Предсједништва Одбора дистрикта Брчко, на штанду постављеном у центру града, дијелио је сјемена и разговарао са грађанима Брчко дистрикта.
 
"Изузетно ми је драго што сам данас у Брчком и што сам у прилици да разговарам са грађанима Дистрикта.  Хвала ДНС-овом Одбору дистрикта Брчко који ме је позвао да учествујем у акцији "ко дрво није посадио, није живио"."
 
Дубравац додаје да се у динамичном разговору са Брчацима о актуелним темама могло много тога кориснога чути.


 
“Захвалан сам грађанима на отворености и жељи да разговарамо. Искористили смо прилику да подијелимо сјемена на штанду, који је постављен у центру града.

Од изузетне користи је посјета коју смо учинили мјесној заједници Илићка и разговор са мјештанима овог насеља. Радује чињеница да је управо у овој мјесној заједници Одбор дистрикта Брчко урадио реконструкцију спортског терена и да ће наставити са радовима и у овој години” рекао је Дубравац и наставио:
 
“Захвалан сам Загорки Буркановић, предсједници нашег ДНС Одбора дистрикта Брчко и њеним сарадницима, на посвећености и пожртвованости, посебно у овим тешким временима".


ДНС