СПОЈ МЛАДОСТИ И ИСКУСТВА – СИГУРНИ У ИЗБОРНУ ПОБЈЕДУ :: Semberija INFO ::

 

СПОЈ МЛАДОСТИ И ИСКУСТВА – СИГУРНИ У ИЗБОРНУ ПОБЈЕДУ


На централном градском тргу, испред споменика краља Петра Првог Карађорђевића, данас су представљени кандидати који ће се наћи на изборној листи Странке демократске Српске Семберија Мићо Мићић за предстојеће локалне изборе, који су заказани за 15. новембар ове године.
 
Представљајући кандидате са изборне листе, кандидат за градоначелника Бијељине и предсједник ове политичке странке Мићо Мићић изјавио је да је у међувремену стигла и званична потврда о томе да су листе овјерене.

„Од данас, практично, све до петнаестог новембра, идемо у изборну трку. У договору са народом, настојаћемо да реализујемо и урадимо све оно што је добро за грађане Семберије. СДС Семберије је и основан због тога што желимо да се окренемо реализовању народних потреба, да наставимо неке лијепе ствари, али и да са вишим нивоима власти реализујемо пројекте које није било могуће реализовати само са нивоа локалне власти. Имамо изузетно квалитетну листу на којој се налази велики број способних људи. Свих 36 кандидата заслужују мјесто на овој листи и заслужују подршку народа. Имамо младе, образоване и перспективне људе на листи који представљају село и град. Сви они су опредијељени за пројекте који ће пуно значити Семберији и граду Бијељина. Оно што је евидентно и сигурно, ми смо у протеклих петнаест до двадесет година пуно урадили на пољу изградње инфраструктуре и на пољу афирмације града Бијељина као града будућности. Желимо да тако наставимо, али, сада уз пуну подршку свих нивоа власти и уз пуну подршку свих људи који од овог града желе да створе град будућности. Ми то можемо. Сигуран сам да ће ови људи оправдати повјерење грађана и сигуран сам да ћемо побиједити на локалним изборима“, поручио је Мићо Мићић.



Носилац одборничке листе, доктор Томо Ковачевић изразио је спремност ове политичке странке да уђе у изборну трку за новембарске локалне изборе.

„СДС Семберије је странка која је кандидовала кандидата за градоначелника града Бијељина господина Мићу Мићића. Ту кандидатуру је подржало девет политичких партија, већи број невладиних организација и удружења грађана. Ова листа је спој младости и искуства. Овдје се налазе млади људи који су спремни да своју енергију и ентузијазам заложе за развој града. То су и људи који су препознатљиви на политичкој сцени нашег града и који су научили да побјеђују. Због тога са сигурношћу идемо на побједу на предстојећим локалним изборима“, поручио је Томо Ковачевић.

Семберија инфо