САРАДЊА СДСС И УГ МУЗИЧКИ УМЈЕТНИЦИ СЕМБЕРИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

САРАДЊА СДСС И УГ МУЗИЧКИ УМЈЕТНИЦИ СЕМБЕРИЈЕ


Удружење грађана „Музички умјетници Семберије“ и СДСС, потписали су Споразум о сарадњи, а према ријечима градоначелника Миће Мићића, овај споразум је веома битан јер промовише културне и музичке догађаје у Семберији.

-Удружење постоји пет година, а за то вријеме су урадили много лијепих ствари за наш град. Иза њих су бројни културни догађаји за које се тражила карта више, а поучени тим позитивним искуством, потписали смо Споразум о сарадњи који подразумиејва да наставимо сарадњу са жељом да организујемо још много културних догађаја на задовољство свих. Такође, кад доведемо намјени Соколски дом, жеља нам је да тај објекат буде центар културних збивања и сва наша настојања и пројекти су везани за потребе наших грађана“, рекао је градоначелник Мићић. Предсједник УГ „Музички умјетници Семберије“ Синиша Пајић изразио је задовољство потписивањем Споразума, јер, како је нагласио, све протекло вријеме су имали, а имају и даље, несебичну подршку градоначелника Мићића и Градске управе.

-Споразум је показатељ да поштујемо подршку, јер без ње ниста не бисмо могли урадити и реализовати“, рекао је Пајић и изразио очекивање да ће сарадња и даље бити несебична. Заједнички нам је циљ да наш град промовишемо као град културе и музичке умјетности.

-Удружење ће подржати кандидатуру градоначелника Мићића, јер знамо да градоначелник, али и кандидати за одборнике СДСС имају слуха за нас“, нагласио је Пајић.

Семберија инфо