ПОТПРЕДСЈЕДНИК БИЈЕЉИНСКОГ ДНС-а НАПУСТИО СТРАНКУ :: Semberija INFO ::

 

ПОТПРЕДСЈЕДНИК БИЈЕЉИНСКОГ ДНС-а НАПУСТИО СТРАНКУ


Саша Мирић, потпредсједник ГО ДНС Бијељина,  данас је дао неопозиву оставку на функције у ДНС и чланство у овој странци. Јавности се обратио писаним саопштењем:

- Обавјештавам јавност Републике Српске да сам данас, 25.8.2020. године, поднио неопозиву оставку на функцију потпредсједника Градског одбора ДНС-а Бијељина, чланство у Главном одбору ДНС-а и чланство у ДНС-у.
 
Сматрам да сам током свог ангажмана у ДНС-у, посебно у изборима 2014, 2016. и 2018. године, као и у вријеме борбе за опстанак ДНС-а на подручју Бијељине и бијељинске регије током 2018. и 2019. године, дао значајан допринос ДНС на локалном, регионалном и републичком нивоу. Међутим, до сада сам се више пута увјерио да моје знање, способности, рад и залагање, као и рад и допринос многих других дугогодишњих и заслужних чланова ДНС-а, нису адекватно уважени и поштовани у тој странци.
 
Послије свега што се издешавало и дешава у ДНС-у у задњих годину-двије, а посебно у задњих неколико мјесеци, као озбиљан човјек више не могу да се поистовјетим са стањем у тој странци, те је за мене неприхватљиво да и даље будем дио ДНС-а.