В.Д. ДИРЕКТОР БОЛНИЦЕ ПРОФ. ДР ЗЛАТКО МАКСИМОВИЋ: КРЕЋЕМО У РЕОРГАНИЗАЦИЈУ :: Semberija INFO ::

 

В.Д. ДИРЕКТОР БОЛНИЦЕ ПРОФ. ДР ЗЛАТКО МАКСИМОВИЋ: КРЕЋЕМО У РЕОРГАНИЗАЦИЈУ


Новоименовани в.д. директора  Болнице  проф. др Златко Максимовић на конференцији за новинаре, рекао је да ће се максимално потрудити да са радом почне Вирусолошка лабораторија, а већ је за микробиологију ангажован микробиолог из Зворника.

-Од данас је са нама, као сарадник Болнице и епидемиолог,  проф. др Биљана Мијовић из Инситута за јавно здравство. Ситуација није сјајна, имамо доста пацијената у Ковид болници, а за рад Ковид болнице од данас је задужен др Микајло Лазић“, рекао је др Максимовић и нагласио да је већ јутрос одржан стручни колегиј али и кризни штаб Болнице, а наредних дана очекује долазак и екипе доктора из УКЦ-а, како би заједно процијенили ситуацију и предузели додатне кораке, по питању борбе против воруса корона.

-Са запосленим у Болници имам добру сарадњу, крећемо у реорганизацију како би се успоставили други пронципи рада, тако да ћемо се се у наредним данима  максимално посветити квалитетном раду ове здравствене установе у интересу запослених и наших грађана“, рекао је др Максимовић. Конференцији за новинаре присуствовали су и најближи сарадници др Максимовића, а присутан је био и замјеник градоначелника Града Бијељина.

Semberija info