ПРЕМИНУО ЂОКО МИХАЈЛОВИЋ, ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР ЦРВЕНОГ КРСТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

ПРЕМИНУО ЂОКО МИХАЈЛОВИЋ, ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР ЦРВЕНОГ КРСТА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ


„Са великом тугом и жаљењем обавјештавамо да нас је напустио наш Ђоко Михајловић, генерални секретар Црвеног крста Републике Српске. Затечени су сви .... родбина и сарадници, волонтери и све радне колеге из цијеле структуре Црвеног крста у БиХ“, наведено је у поруци Црвеног крста.
 
„Тужне вијести не бирају вријеме. Понекад долазе очекивано, често сасвим изненада, али губитак драгих људи оставља заувијек траг код свакога од нас. Док свакодневно наша мрежа волонтера и запослених улаже огромне напоре на превенцији ширења заразе од корона вируса, наш генерални секретар је изгубио своју посљедњу битку.

Хуманиста, пријатељ, црвенокрсташ, све је то био наш генерални секретар. Не постоје ријечи да ублаже ову вијест“, рекли су у Црвеном крсту Републике Српске.

Породици и пријатељима из цијеле структуре Црвеног крста упућујемо најискреније саучешће.

„А ми, његови сарадници, остајемо да слиједимо мисију Црвеног крста, коју је увијек преносио на све нас. Ваша дјела живјеће вјечно. Бескрајно тужни што смо Вас изгубили. Поносни што сте били дио нас. Нека Вам је вјечна слава и хвала за све! Ваш Црвени крст Републике Српске“, стоји на крају поруке.

(Инфо Бијељина)