Humanitarna organizacija Merhamet isporučivaće 200-400 obroka dnevno za socijalno ugrožene kategorije u Distriktu :: Semberija INFO ::

 

Humanitarna organizacija Merhamet isporučivaće 200-400 obroka dnevno za socijalno ugrožene kategorije u Distriktu


Градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине прим. др Зијад Нишић одржао је састанак са представницима хуманитарне организације „Мерхамет“.

Састанку су присуствовали предсједник МДД „Мерхамет“ Кенан Врбањац, директорка Регионалног одбора Тузла Менсура Хусановић, координатор хуманитарних пројеката Регионалног одбора Тузла Зијад Дардаган, као и секретар Основног одбора Брчко дистрикта БиХ Недим Пождеровић.

На састанку је разговарано о даљим активностима „Мерхамета“ на подручју Брчко дистрикта Босне и Херцеговине. Договорено је да ова хуманитарна организација обезбиједи 200-400 оброка дневно за социјално угрожене категорије са подручја Брчко дистрикта Босне и Херцеговине.

Такође, представници „Мерхамета“ отворили су и могућност стипендирања ученика основних и средњих школа са подручја Дистрикта.

Градоначелник Нишић пружио је снажну подршку и овој иницијативи као и свим  активностима ове организације на подручју Дистрикта.