Одлука о организованом и контролисаном одстријелу дивљачи на подручју Дистрикта стављена ван снаге :: Semberija INFO ::

 

Одлука о организованом и контролисаном одстријелу дивљачи на подручју Дистрикта стављена ван снаге



Извор: Влада Брчко дистрикта БиХ

10.1.2024. Влада Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је на 33. редовној сједници на приједлог Одјељења за пољопривреду, шумарство и водопривреду усвојила Одлуку о стављању ван снаге Одлуке о организованом и контролисаном одстријелу дивљачи на подручју Брчко дистрикта Босне и Херцеговине.

Чланови Владе су на данашњој сједници усвојили Годишњи програм рада Владе Брчко дистрикта БиХ за 2024. годину у којем се налази 85 програма који су разрађени кроз 520 активности.

Одобрене су Смјернице за израду Закона о заштити животне средине, Смјернице за израду Нацрта закона о измјенама и допунама Закона о просторном планирању и грађењу, Смјернице за израду Нацрта закона о водама Брчко дистрикта БиХ те Смјернице за израду Нацрта закона о концесијама Брчко дистрикта БиХ.

Разматрајући Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о здравственом осигурању Брчко дистрикта БиХ, предложен од стране Клубова заступника СНСД-ДЕМОС, СДС, ХДЗ, Народ и правда, СББ и посланика Абдулаха Иљазовића, Влада Дистрикта је усвојила закључак у којем је истакнуто да нема примједби на наведени нацрт закона.

Сједница ће бити настављена.