Међународни сајам туризма и гастрокултуре “Бијељина-турист 2023”: Велико интересовање за љетње туристичке аранжмане :: Semberija INFO ::

 

Међународни сајам туризма и гастрокултуре “Бијељина-турист 2023”: Велико интересовање за љетње туристичке аранжмане


Као и сваке године, велику пажњу наших суграђана на Међународном сајаму туризма и гастрокултуре  “Бијељина-турист 2023”, привлачи понуда туристичких агенција, а својом богатом понудом љетних аранжмана  и овог пута, посебно се  издвојио  “Хаппy травел”, који током трајања Сајма нуди  и сајамске попусте.




-Током трајања Сајма дајемо 10 одсто попуста на издвојене хотеле у Црној Гори, као и на аранжмане у Грчкој са организиованим превозом  из Бијељине, а на све друге понуде које нудимо, током ова два дана дајемо попут од 5 одсто. И ове године радимо све дестинације али када је потражња у питању, акценат је већином на Црну Гору, Грчку, Турску и Египат” ,рекао је Станко Зарић из  туристичке организације “Хаппy травел”.



Велико интересовање наших суграђана, када је у питању понуда за предстојеће љето, привукао је и штанд туристичке агенције “Семберија Транспорт”.



(Семберија инфо)