Подручна привредна комора Бијељина: Представљен пројекат „Корпоративни Веб идентитет привреде” :: Semberija INFO ::

 

Подручна привредна комора Бијељина: Представљен пројекат „Корпоративни Веб идентитет привреде”


Подручна привредна комора Бијељина организовала је данас презентацију Пројекта под називом „Корпоративни Веб идентитет привреде“, који реализује заједно са Факултетом пословне економије Бијељина и Одсјеком за локални економски развој Града Бијељина. 



Славица Марковић, директор Подручне привредне коморе Бијељина, навела је да овај пројекат  који подразумијева израду бесплатних веб сајтова за привредна друштва, има за циљ да помогне њихов развој, без обзира на дјелатност и капацитете предузећа. 



- Имајући у виду да је дигитализација веома важна у данашње вријеме и претражујући наше базе привредника у Бијељини, ми смо видјели да готово 300 привредних друштава не посједује своје интернет странице. Ми смо одлучили да кроз овај  пројекат позовемо привредна друштва која немају интернет презентацију и да им у сарадњи са нашим партнерима Градом Бијељина и Факултетом пословне економије, односно студентима који ту студирају,  направимо веб странице. Ово је тек један почетни корак, а имајући у виду да дигитализација узима све већи значај у пословању привредних друштава, овим желимо да подстакнемо привредна друштва да размишљају о важности презентације на интернет страницама”, истакла је Марковићева.

Декан Факултета пословне економије, проф. др Весна Петровић, овом приликом је изразила задовољство што је Факултет, на иницијативу Подручне привредне  коморе  Бијељина, позван да буде партнер у овом Пројекту.



- Наши студенти са четврте године  ће у оквиру предмта електронско пословање, на часовима вјежби, учествовати у изради веб сајтова за привредне субјекте који су се пријавили на овај Јавни позив и мислим да је ово изузетна прилика за наше студенте да повежу своја теоретска знања са праксом и да раде на конкретним примјерима”, рекла је Петровићева.


​Семберија инфо - С. Николић