ДЕЛЕГАЦИЈА СУБОТИЧКЕ БОЛНИЦЕ У ПОСЈЕТИ БОЛНИЦИ У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

ДЕЛЕГАЦИЈА СУБОТИЧКЕ БОЛНИЦЕ У ПОСЈЕТИ БОЛНИЦИ У БИЈЕЉИНИ


Делегација из Опште болнице Суботица на челу са помоћником директора за опште медицинске послове др Душаном Шулићем посјетила је данас нашу здравствену установу.


 
Гости су имали прилику да се упознају са новом савременом опремом и апаратима, здравственим капацитетима и развојним циљевима наше установе.
 
Током посјете, директор болнице, професор др Златко Максимовић, гостима је презентовао развој и успјехе бијељинске болнице од почетка до данас.


 
Максимовић је истакао да се у овој болници много улаже у не само у опрему већ и у кадар, а то је предуслов за даље напредовање и развијање.
 
Према ријечима др Шулића, чланови делегације су били импресионирани дочеком и опремљеношћу наше болнице.


 
- Под врло лепим смо утиском, видели смо и понуђено нам је много више од очекиваног. Имате савремену болницу организационо, физички и функционално тако да је доста позитивних утисака. Посјету смо реализовали поводом ваше нове, савремене апаратуре, пре свега магнета и новог ЦТ-а. Нама је та опрема интересантна и планирамо инсталирање исте у скоријој будућности а ви сте нам дошли као референтна установа за савремену опрему, рекао је др Шулић.