Рониоци данас настављају потрагу за двојицом мушкараца несталих у Сави :: Semberija INFO ::

 

Рониоци данас настављају потрагу за двојицом мушкараца несталих у Сави


Потрага за двојицом мушкараца из Бијељине, за које се сумња да су се јуче утопили у Сави, обустављена је синоћ због лоше видљивости и биће настављена данас, потврдио је Срни градоначелник Бијељине Мићо Мићић.

Према незваничним информацијама трага се за Цвиком Симићем /56/ и Љубом Мићићем /56/ из мјесне заједнице Градац, који раде у Аустрији и дошли су у завичај на годишњи одмор. Потрага за њима трајала је током поподнева на локацији узводно од скеле у семберском насељу Црњелово.

Очевидац Драшко Тешић каже да је гледао како се чамац преврнуо и потонуо, а све је трајало краће од пет минута. Несрећа се догодила у 15.20 часова. Бијељински рониоци из клуба "Пантери" претражили су 150 метара квадратних на дубини до шест метара, али нису пронашли ни чамац ни тијела утопљеника.

У току потраге на лицу мјеста био је и градоначелник Бијељине Мићо Мићић који је рекао новинарима да су у питању његов рођак и комшија. Према ријечима Мићића, до мјеста потонућа врло брзо је стигао други чамац који се затекао на Сави, али нису успјели да им помогну, нити да пронађу утопљенике.

СРНА/Бијељина данас