АКТИВ ЖЕНА – ПОДИЈЕЉЕНО 1000 ВАСКРШЊИХ ЈАЈА :: Semberija INFO ::

 

АКТИВ ЖЕНА – ПОДИЈЕЉЕНО 1000 ВАСКРШЊИХ ЈАЈА


Чланице Актива жена Градског одбора Социјалистичке партије Бијељина у традиционалној Васкршњој акцији организовале су подјелу 1000 васкршњих јаја. Данијела Лакић предсједница Актива жена рекла је да је ова акција традиционално прилика да се кроз дружење и разговор размијене жеље да овај празник проведемо у миру, љубави и слози са својим породицама.

„Ми смо јутрос, као и ранијих година, посјетили Установу за стара лица „Слађур“, те подијелити радост Васкрса са онима који нису у прилици да овај празник дочекају у својим домовима. Подијелили смо осим васкршњих, и поклон-пакете са производима за личну употребу, а са посебним задовољством данас смо  посјетити наше, како их ми зовемо, најдраже штићенице, три дјевојчице -сестре које живе са самохраним родитељем у селу Модран и однијеле им пакете одјеће, хране и основних потрепштина“, рекла је Лакићева.



Она је навела да је Актив жена васкршња јаја осим за грађане обезбиједио и за кориснике Јавне кухиње у Бијељини у нади да ће празник свима донијети радост и срећу.

„У име Актива жена СП Бијељина, свима који славе, честитам Васкрс и желим да се сјетимо једне од порука патријарха Павла -  „да на овај празник у свима нама васкрсне љубав према ближњима, истини и правди“, поручила је предсједница Актива жена./крај