Drina zaustavila niz pobjeda Radnika :: Semberija INFO ::

 

Drina zaustavila niz pobjeda Radnika


Izvor: Glas Srpske

​BANjALUKA – Drina iz Zvornika je u 22. kolu uspječa da na domaćem terenu zaustavi lidera šampionata Radnik. Bijeljinski tim je imao maksimalan učinak na startu, ali nije uspio da dođe do pobjede.

Ipak i dalje su neporađeni u prvenstvu Utakmica je bila veoma tvrda u prvom dijelu dok su ekipe imale šanse u drugom poluvremenu koje nisu uspjele da realizuju. Remi radnika iskoristila je ekipa Laktaša da smanji zaostatak.

Sigurno su savladali Sutjesku na svom terenu sa 3:0. Takođe njihov pratilac Rudar Prijedor sve više zaostaje jer je remizirao na gostovanju kod Slavije 1:1 U ovom kolu najubjedljivije pobjede na domaćem terenu su ostvarili BSK i Kozara.

BSK je u duelu protiv Omarske slavio sa 5:1, dok je Kozara bila još ubjkedljivija protiv Veleža BSK je pitanje pobjednika riješio već nakon prvih 45 minuta kada je vodio 3:0. U nastavku je Rastko Rastoka postigao autogol, a zatim je Dušan Petrović povisio na 5:0. Poraz gostiju ublažio je Đorđe Nišić.

U Gradišci je sjajnu partiju pružio Marinko Rastoka. Nakon što je Srđan Beuk doveo domaće u vođstvo, na scenu je stupio Rastoka. Postigao je het-trik i produbio rezultatsku krizu nevesinjskog tima na gostovanjima. Konačan rezultat postavio je Takahaši u 82.minutu.

Velika tri boda u borb i za opstanak osvojio je Borac iz Kozarske Dubice koji je tako došao do četvrte pobjede u proljećnom dijelu šampionata . savladali su direktnog rivala Ljubić 1.0.

Gol vrijedan tri boda postigao je Mateja Božić u 35.minutu.