Gdje je danas čuvena Ana Kurnjikova? :: Semberija INFO ::

 

Gdje je danas čuvena Ana Kurnjikova?


Svojom pojavom devedestih godina napravila je pravi bum u svijetu sporta.

Iako nikada nije osvojila niti jedan turnir u singlu (imala ih 16 u dublu), gotovo svi su znali za Anu Kurnjikovu (42). Mnogi je i dan danas smatraju najljepšom sportistkinjom koja se ikada pojavila na sportskim borilištima. 

Nekad najpraćenija i najpopularnija sportistkinja svijeta danas živi miran i skladan život. Bila je u vezi sa poznatim hokejašima, a od 2001. godine je u vezi sa pjevačem Enrikeom Iglasijasom. Njeno ime je bilo najčešće pretraživani pojam na “Google-u. 

Popularni par se upoznao na snimanju njegovog popularnog muzičkog spota iz 2001. za "Escape" i ubrzo nakon toga počeli da se zabavljaju. Iako par nije bio vjeren ili oženjen (prema saznanjima javnosti), bivša teniserka se na svom Instagramu javlja kao Anna Kurnikova Iglesias. Žive sa djecom u Majamiju i ponosni su roditelji troje djece.

Uglavnom se trude da svoj privatni život zadrže za sebe. Ne tako često objavljuju fotografije na društvenim mrežama, uglavnom kada se radi o proslavi rođendana najbližih. Njih dvoje imaju nevjerovatan dom u Majamiju vrijedan 26 miliona dolara koji dijele sa svoje troje preslatke djece blizancima Nikolasom i Lusi (6) i Meri (3).

Nikolas i Lusi, rođeni su 16. decembra 2017. Par nikada nije javno rekao da očekuju svoju prvu zajedničku decu.
Kurnikova je svoju trudnoću uglavnom skrivala. Tek mejsec dana kasnije, 16. januara 2018, Iglesijas i Kurnikova su podelili prve fotografije svojih blizanaca. Par je 20. januara 2020. dočekao svoje treće dijete, ćerku Meri. Kao i sa svojim blizancima, par je držao Kurnikovu trudnoću podalje od medija. Najavili su njeno rođenje nedjeljama kasnije, 13. februara 2020, kada su podijelili fotografije bebe Meri u bolnici.

Iako bi i dan danas bila u centru pažnje medija čuvena Ruskinja je odlučila da živi život daleko od očiju javnosti, skoncentrisana na svoju porodicu. 

Seniorsku karijeru započela s 14 godina. Teniska senzacija je postala kada je 1996. godine dospjela do četvrtfinala US Opena, gdje je poražena od Štefi Graf. Najbolji plasman ostvarila je 2000. godine kada je bila osma na svijetu. Igrala je četiri finala WTA turnira, a najbolji rezultat na Grand Slam turnirima joj je polufinale Vimbldona iz 1997. godine kada je poražena od Martine Hingis s kojom je osvojila dvaput Australijan open u dublu. 

Imala je dosta problema sa povredama (leđa), tako da je 2003. godine objavila kraj karijere s nepune 22 godine.
Dakle, u trenutku kada je bila jedna od najpopularnijih na svijetu. Potpisivala je brojne sponzorske ugovore, bavila se manekenstvom i mnogim drugim stvarima. Proglašena je za najseksipilniju ženu svijeta od strane magazine FHM 2002. godine.

„Biti u centru pažnje od djetinjstva bilo je zaista teško“, rekla je jednom Ruskinja. 

Uprkos tome što je ušla u petu deceniju života rođena Moskovljanka i dalje plijeni nevjerovatnom ljepotom.

(Nezavisne)