KMF "Radnik MD Shop" ubjedljiv na startu proljetnog dijela Premijer lige BiH :: Semberija INFO ::

 

KMF "Radnik MD Shop" ubjedljiv na startu proljetnog dijela Premijer lige BiH


Sinoć je nastavljeno futsal prvenstvo BiH a na programu su bile dvije utakmice. Hercegovina je dočekala banjalučki Borac, a branitelj titule bijeljinski Radnik je bio domaćin ekipi MNK „Neimari“ (FC Salines).

Obje ekipe su nastupile bez nekoliko prvotimaca što na domaćoj ekipi nije ostavilo traga pa su slavili rezultatom 7:1. Bez kapitena Pavića i golmana Ružičića, momci iz ekipe KMF "Radnik MD Shop" su dali svoj maksimum i nastavili prema svom cilju, odbrani titule prvaka BiH. Strijelci za Bijeljince su bili Dejan Pavlović i Mirko Marinković po dva pogotka, Stefan Rakić, Denis Isanović i autogol Sulejmana Salkića.

Na sinoćnoj utakmici u dresu bijeljinske ekipe debitovali su Stefan Grujičić i Amir Baručija, igrači koji su u zimskom prelaznom roku stigli u Bijeljinu.

U narednom kolu ekipa KMF "Radnik MD Shop" je ponovo domaćin a u goste im dolazi GFC „Sarajevo“.

-Želimo naglasiti da je sinoćna utakmica imala i humanitarni karakter, a novac od ulaznica, kao i novac od aukcije za dres Lazara Samardžića je uplaćen organizaciji "Svi za Kosmet"“,  stoji u saopštenju za javnost KMF „Radnik MD Shop“ Bijeljina.