JOŠ PET KOLA DO KRAJA POLUSEZONE :: Semberija INFO ::

 

JOŠ PET KOLA DO KRAJA POLUSEZONE


Fudbalski klub „Radnik“ će sutra, u okviru 13. kola Prve lige Republike Srpske na Gradskom stadionu u Bijeljini dočekati ekipu FK „Sloboda“ iz Mrkonjić Grada. Bijeljinski fudbaleri se nakon 12. kola nalaze na drugoj poziciji na tabeli sa 26 bodova (koliko ima i prvoplasirani FK „Laktaši“) sa sedam pobjeda i pet remija dok gosti iz Mrkonjić Grada zauzimaju deseto mjesto na tabeli Prve lige sa 16 bodova (pet pobjeda, jedan remi i šest poraza).

-Još je pet kola ostalo do kraja jesenjeg dijela lige. U ovih pet kola tri utakmice igramo na domaćem terenu protiv ekipa iz sredine ili donjeg dijela tabele Prve lige. Obzirom na našu formu, ostvarene rezultate i domaći teren, prihvatamo ulogu favorita i tako ćemo se i postaviti na terenu. Za sutrašnju utakmicu protiv Slobode na raspolaganju su svi fudbaleri osim Dragana Došle“, rekao je Velibor Đurić, šef stručnog štaba FK „Radnik“.

Ekipa FK „Radnik“ je jedina ekipa koja u dosadašnjem toku prvenstva nije upisala ni jedan poraz. Kapiten ekipe, Aleksandar Vasić je istakao da se fudbaleri ne opterećuju tim podacima.

-Kao što je šef rekao, u narednih pet utakmica idemo iz utakmice u utakmicu. Trudićemo se da postignemo što bolji rezultat. Raspoloženje u ekipi je na odličnom nivou. Mi smo u 12 utakmica postigli 21 pogodak što nije malo ali mislimo da ova ekipa može još više pa ćemo se truditi da, kada je napad u pitanju, popravimo ovaj dio naše statistike“, izjavio je kapiten Plavih.

Utakmica protiv FK „Sloboda“ igra se sutra na Gradskom stadionu sa početkom u 16 časova.

(Semberija info)