Zmajevi sletjeli u Sarajevo, Milošević zadovoljan poručio: Sreća je što poznajemo Portugalce :: Semberija INFO ::

 

Zmajevi sletjeli u Sarajevo, Milošević zadovoljan poručio: Sreća je što poznajemo Portugalce


Izvor: Glas Srpske

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine vratili su se u Sarajevo nakon jučerašnje pobjede protiv Lihtentašna u sedmom kolu kvalifikacija za Euro.

Predstavnicima medija se obratio selektor Zmajeva Savo Milošević koji je bio zadovoljan odnosom igrača te istakao da smatra da smo zaslužili još neki pogodak.

"Moram biti zadovoljan, mislim da je sve bilo na jednom ozbiljnom nivou, od igre, odnosa i borbenosti. Rezultat nije pratio igru, mislim da smo zaslužili da postignemo još neki gol, ali to je manje bitno. Najbitnija je reakcija momaka jer su pokazali sebi prije svega da mogu, za ono što nam treba i ono što nam slijedi", rekao je Milošević i dodao:

"Marija Ivankovića smo poslali u Portugal za neke detalje jer oni nisu nikakva tajna, poznajemo mnogo stvari o njima. Nećemo imati puno vremena te je sreća baš ta što ih poznajemo pa ćemo vidjeti kako možemo da ih iznenadimo. Biće jako teško, ali ne i nemoguće. Sa ovakvim odnosom je sve moguće".

Nije želio naš selektor komentarisati prekid utakmice od strane naših navijača već im se zahvalio na velikoj podršci.

"Ne bih to komentarisao, ali bih se zahvalio velikom broju navijača na podršci, ona je zračila. Mislim da je to jedan od razloga što su momci onako ušli u utakmicu, bili su motivisani i požrtvovani, hvala publici što su došli u velikom broju na podršci, a ove druge stvari ne bih komentarisao", dodao je Milošević koji je istakao da situacija i dalje nije sjajna i pored toga što su nam rezultati išli na ruku, prenosi Una.

"Može se reći da nam rezultati idu na ruku, ali sve dok ne zavisimo od sebe, situacija nije sjajna. Ako dođemo u ponedjeljak u situaciju da zavisimo od sebe onda možemo pričati o tim stvarima. Utakmica će biti teška bez obzira u kakvom sastavu dođe Portugal jer imaju drugi tim koji je fenomenalan. Meni je najbitnije iz ove utakmice sinoć, a nadam se da ćemo to uspjeti da prenesemo i na susret u ponedjeljak i na svaku ostalu utakmicu je odnos prema igri, profesionalnost, požrtvovanost, spremnost da se svaki pojedinac žrtvuje svaki pojedinac za tim jer samo tako možemo da dođemo do jake ekipe i tima. Samo tim može da napravi uspjeh", završio je naš selektor.