Održana komemoracija Siniši Mihajloviću :: Semberija INFO ::

 

Održana komemoracija Siniši Mihajloviću


U medija centru stadiona “Rajko Mitić” održana je komemoracija Siniši Mihajloviću, velikanu srpskog fudbala koji je u petak preminuo u 54. godini života poslije teške borbe sa leukemijom.

Komemoracija je počela minutom ćutanja.

Na stadionu Crvene zvezde okupile su se legende srpskog fudbala i sporta, a pored čelnika crveno-bijelih i Mihajlovićevih bivših saigrača bili su prisutni i proslavljeni fudbaleri Partizana.

Komemoracija je završena uz melodiju pjesme “Što te nema”. 

Svetozar Mijailović: Mihajlović je bio hrast sa žilama duboko u istoriji Crvene zvezde

Predsjednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je da se teško nalaze riječi kojima bi se oprostili od Siniše jer su one blijede da bi se iskazalo sve što je bilo.

- Brojne naslovne strane novina, brojne izjave i emisije na televiziji posvećene su njemu. Ovo zaslužuje samo poseban čovjek i sportista, čovjek kojeg su voljeli i koji je volio, taj čovjek je naš Siniša - rekao je Mijailović.

Svojom igrom, golovima i ličnošću pomogao je, ističe, Zvezdi da 1991. godine osvoji dva najvrednija trofeja klupskog fudbala.

- Dragi Siniša, bolest te je prerano otela od nas, ponosni smo što smo te imali u Zvezdi. Siniša Mihajlović bio je hrast koji je sve svoje žile pustio duboko u istoriju Crvene zvezde. Hrastove sijeku, ali žile ostaju - poručio je Mijailović.


Glas Srpske