RADNIKOVI DJEČACI IZBORILI NASTUP U BEČU :: Semberija INFO ::

 

RADNIKOVI DJEČACI IZBORILI NASTUP U BEČU


Foto
U Brčkom je od 27. do 29. maja održan fudbalski turnir za mlade nade ovoga sporta, 10. Bulls Cup. Turnir je bio međunarodnog karaktera a okupio je preko 1000 fudbalera iz šest evropskih zemalja. Takmičili su se fudbaleri uzrasta od 2010. do 2014. godišta. Najvažnije od svega je činjenica da je Bulls Cup Brčko bio kvalifikacioni turnir za veliku smotru mladih fudbalera, „Champions Trophy“ koji će se održati u Beču od 17. do 19. juna.

U uzrasnoj kategoriji, 2010. godišta fudbaleri FK „Radnik“ su osvojili drugo mjesto i kao vicešampioni se plasirali na završnicu u Beču.

-Osvajanjem drugog mjesta na turniru  u Brčkom u generaciji 2010. mi smo se kvalifikovali i dobili poziv da učestvujemo na prestižnom „Champions trophy“ turniru u toj generaciji. Turnir se održava u Beču a tamo će učestvovati ekipe poput Liverpula, Olimpik Marseja, Borusije Dortmund, kao i Dinama iz Zagreba, Crvene zvezde iz Beograda, Partizana“, rekao je za „Semberija INFO“ Predrag Ristić, trener Radnikovih dječaka ne krijući radost što se Radniku  ukazala velika prilika da učestvuje i predstavi klub i grad na jednom tako velikom i jakom turniru.

-Učešće na turniru u Beču će za Delića, Bošnjakovića, N. Samardžića, F. Samardžića, Petrovića, Tešića i ostatak ekipe značiti veoma mnogo. Ovo je nagrada za njihov rad i igre u prethodnom periodu, kao i motivacija koja će im u narednom periodu itekako značiti“, zaključio je trener Ristić.

(Semberija info)