Teška nesreća kod Dervente: U sudaru kamiona i auta poginulo maloljetno lice! :: Semberija INFO ::

 

Teška nesreća kod Dervente: U sudaru kamiona i auta poginulo maloljetno lice!


Foto: Ilustracija
- Jedna osoba poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Živinice kod Dervente kada je došlo do sudara automobila i kamiona.

Kako saznaje ATV, nesreća se dogodila oko 9 časova na magistralnom putu Derventa - Doboj.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave Doboj.

- Na magistralnom putu M1-103, Derventa-Doboj, u mjestu Živinice, grad Derventa, 2. maja 2024. godine, oko 8.15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala S.Đ. sa područja grada Derventa koje je upravljalo putničkim vozilom marke „fijat“, a sa kojim se u vozilu nalazilo jedno maloljetno lice i lice inicijala M.T. iz Modriče koje je upravljalo teretnim vozilom marke „VW“. U ovoj saobraćajnoj nezgodi putnik u putničkom vozilu marke „fijat“ jedno maloljetno lice je smrtno stradalo, dok je vozač navedenog vozila zadobio tjelesne povrede o čijem stepenu se ljekari nisu još izjasnili i isto se nalazi u bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju - navode iz policije.

Uviđaj lica mjesta je u toku, a vrše ga policijski službenici Policijske stanice Derventa, a istim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Za to vrijeme saobraćaj na ovoj dionici puta je u potpunosti bio obustavljen.


(Glas Srpske)