Maja Mršić već nekoliko godina, kroz izradu prirodne kozmetike, radi na očuvanju zdravlja :: Semberija INFO ::

 

Maja Mršić već nekoliko godina, kroz izradu prirodne kozmetike, radi na očuvanju zdravlja


Maja Mršić već nekoliko godina, kroz izradu prirodne kozmetike, radi na očuvanju zdravlja

Želja mi je da ljude približim prirodi, jer u prirodi imamo sve


- Odrastala sam u porodici u kojoj se njeguje ljubav prema prirodi”, počinje za ,,Semberija info” svoju priču Maja Mršić i ističe da je od najranijeg uzrasta imala priliku gledati kako se proizvode  prirodni melemi i tinkture.
- Tokom svog odrastanja, voljela sam sijati biljke, donosila sam u dvorište životinje bačene na obližnji stadion, a krajem osnovne i tokom srednje škole, pravila sam razne prirodne pripravke za njegu tijela. Tu su bili moji prvi koraci u izradi prirodne kozmetike. Mnogo godina kasnije, kada sam posumnjala na rak dojke, odlučila sam se vratiti  prirodnim preparatima, ali, ovog puta, onima koje sama napravim. Ubrzo se za to čulo i počele su narudžbe, a tri godine kasnije i edukacije na kojima sam osvojila dva prva mjesta i bespovratna sredstva za otvaranje biznisa”, ističe Maja Mršić.Tako je nastala i kozmetička linija ,,Eternella natural cosmetics”, pravljena, od pažljivo, biranih prirodnih sastojaka i bez štetnih sintetičkih  primjesa.
- Lično sam posvećena klijentima kako bismo zajedno našli koji proizvod je baš za njih, a nerijetko pravimo i personalizovane proizvode. Pored toga, odnedavno smo u ponudu uvrstili i uslugu refill station, odnosno dopuna ambalaže, prodaja na mjeru. U svijetu se to uveliko već radi, te sam se odlučila i kod nas pružiti tu vrstu usluge. Taj koncept prodaje je ekonomski isplativ, jer su cijene niže od onih kada je proizvod već upakovan u ambalažu i ekološki prihvatljiv, jer se ponovnom upotrebom ambalaže smanjuje količina ambalažnog otpada”, kaže Maja Mršić  i dodaje da su njeni proizvodi dostupni, kako u prodavnici Eterlnella natural cosmetics u Ulici Galac 27 u Bijeljini, tako i putem interneta i na veb šopu www.olivacosmetici.com.Mršićeva je, ovom prilikom, najavila i održavanje  prvog ,,Sajama ljepote i zdravlja” , koji će 18. i 19. maja, biti organizovan u hotelu ,,Drina” u Bijeljini.
- U želji da spojim oblasti koje su fokusirane na ljepotu i zdravlje, pružim bar osnovne informacije široj javnosti o temama iz tih oblasti, povežem domaće preduzetnike i pružim im priliku da se predstave u našem gradu, došla sam na ideju da organizujem  prvi ,,Sajam ljepote i zdravlja”. Na Sajmu  će učestvovati izlagači iz raznih krajeva BiH. Svi će imati priliku da dođu i da vide spoj nečega praktičnog, da nauče neke nove stvari. Imaćemo panel diskusiju na temu ožiljaka, te govornike iz raznih oblasti. Biće tu vrsni stručnjaci iz oblasti zdravlja, pa ćemo tako, na Sajmu, imati čuvenog maksiofacijalnog hirurga iz Bijeljine, imaćemo parodontologa, dva kozmetologa, psihologa, jedinog kristaloterapeuta u BiH. Imaćemo jednu stvarno interesantnu ekipu, koja će, kroz svoje kratke edukacije, moći ljudima da približiti razne teme i moći da im da odgovore na njihova pitanja’’, najavila je Maja Mršić i napomenula da će novac od ulaznica, kao i dio kotizacija, biti proslijeđen na račun Udruženja žena oboljelih od karcinoma dojke „GEA“ iz Bijeljine.