TRIBINA KOALICIJE „DOGOVOR ZA BIJELjINU“ U NOVOM NASELjU JANjA :: Semberija INFO ::

 

TRIBINA KOALICIJE „DOGOVOR ZA BIJELjINU“ U NOVOM NASELjU JANjA


U Novom Naselju Janja, večeras je održana predizborna tribina koalicije „Dogovor za Bijeljinu“.



-SDS Semberija- Mićo Mićić je na ovim izborima dao je punu podršku za sve četiri liste SNSD-a. SNSD je sa Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, stvorio jedan patriotski blok, koji jedini može očuvati, stabilizovati i donijeti bolje uslove za RS. Milorad Dodik je nedavno bio na sastanku sa predsjednikom Putinom i tom prilikom su on i ruski narod dali podršku Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović, za razliku od Jelene Trivić, koja je dobila podršku zemalja koje su željele da srpski narod proglase genocidnim“, istakao je Predrag Jović, predsjednik SDS Semberije – Mićo Mićić.



Prema njegovim riječima, svi Srbi trebaju dati podršku Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović jer samo oni mogu očuvati RS i ovim putem pozvao je sve da drugog oktobra izađu na izbore.

-Narodna partija Srpske, kao jedna od najmlađih stranaka ove koalicije donijela je odluku i potpisala, da na predstojećim izborima daje punu i bezrezervnu podršku gospodinu Miloradu Dodiku za predsjednika RS i gospođi Željki Cvijanović za srpskog člana predsjedništva. Smatramo da su oni u prethodnom periodu vodili odgovornu politiku koja je u interesu RS i očuvanju njenih interesa. Zbog toga smo odlučili da ih podržimo u punom kapacitetu, jer ne smijemo dozvoliti da drugog oktobra pobijede oni koji nemaju svoj stav, svoju politiku, već provode politike nekih stranih ambasada i rade i po njihovim instrukcijama, a za to imamo mnogo dokaza“, kazao je Diko Cvjetinović, nosilac liste NPS-a za NS RS u IJ 6.



-RSS na ovogodišnjim izborima nastupa u koaliciji, na listi SNSD-a i daje podršku za sve četiri liste. Večeras smo u Novom Naselju Janja i mislim da ovi ljudi ovdje vrlo dobro znaju šta su dali i koliko su se borili za svoj srpski identitet. Jedini čuvari tog identiteta, koji je jako bitan su gospodin Milorad Dodik i gospođa Željka Cvijanović i zato punu podršku dajemo upravo njima. Ovim skupom pokazujemo svoje jedinstvo i samo tim jedinstvom i zajedničkim snagama možemo da se izborimo za naš srpski interes na prvom mjestu, a onda i nastavimo kontinuitet razvoja RS“, zaključio je Mladen Petrović, predsjednik RSS.



(Semberija info)