SNSD - NOVI DVOROVI: POBIJEDIĆEMO, ALI NAM ZBOG SRPSKE TREBA UBJEDLjIVA POBJEDA :: Semberija INFO ::

 

SNSD - NOVI DVOROVI: POBIJEDIĆEMO, ALI NAM ZBOG SRPSKE TREBA UBJEDLjIVA POBJEDA


Kandidat SNSD-a za poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić  je rekao da sve ankete pokazuju da će SNSD pobijediti  i na ovim izborima, ali je zatražio od građana da se dodatno angažuju kako bi ta pobjeda bila ubjedljiva i pokazala da su politike koje nude SDS i PDP u liku Šarovića i Trivićeve potpuno neprihvatljive.


 
„Ovi izbori  su vrlo ozbiljni iz više razloga. Sa jedne strane imamo mogućnost da biramo između Republike Srpske, a sa druge unitarnu BiH. Sa jedne strane  „imamo siguran dvojac Milorada Dodika i Željku Cvijanović koji garantuju mir, stabilnost, razvoj, sigurnost i prosperitet u Republici Srpskoj, a sa druge Mirka Šarovića koji obećava  nekakvu njegovu  bolju budućnost i Mladena Ivanića u liku Jelene Trivić“ rekao je  Ćorić  i istakao i da su  Šarović i Ivanić propali političari  i "izdanci propalih politika".
 
Kao druge dvije dobre vijesti je istakao da je donijet Zakon o besplatnoj legalizacija objekata izgrađenih do 2013. godine i da sljedeće sedmice  penzionerima ponovo biti uplaćeno po 100 KM.
 
Ćorić je rekao da vjeruje u jedinstvo za dobro Srpske, ali da ima i onih nejakih, političara koji rade pod uticajem druge strane, pod uticajem  bošnjačke politike i dijela međunarodne zajednice.
 
"Mi ćemo pobijediti u Republici Srpskoj, ali je vrlo važno da pobijedimo i ovdje u Bijeljini i svoj glas da damo Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović. Mi ćemo biti samo dejtonski dio BiH i ništa drugo ne dolazi u obzir, po cijenu odvajanja i sjedinjavanja sa svojom maticom", rekao je Ćorić.
 
Vojin Mitrović, nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Iz Izborne jedinice šest, upozorio je večeras  na tribini u Novim Dvorovima  da su predstojeći izbori - izbori za opstanak Republike Srpske ili za unitarnu BiH. On je naglasio da je  jedina sigurnost za opstanak i stabilnost Republike Srpske podrška Miloradu Dodiku za predsjednika Republike Srpske i Željki Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.
 


"Za unitarnu BiH su Mirko Šarović i Jelena Trivić. Narod je već odlučio da podrži Milorada Dodika i Željku Cvijanović, jer su oni garant jake, stabilne i prosperitetne Republike Srpske", naglasio je Mitrović.
 
Kandidat SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Milica Lovrić izrazila je uvjerenje da će mještani Novih Dvorova na izborima svoj glas dati Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović te da će uz njihovu pobjedu kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Srpske i Predstavnički dom BiH , nastaviti braniti i štititi srpske nacionalne interese.


 
Branka Marković Savčić kandidat SDS Semberije na listi SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice 6 istakla je da međunarodna zajednica, jedan njen dio želi da poništi Dejtonski mirovni sporazum i izmijeni ustav BiH koji je proizišao iz njega. Time se želi izaći u susret političkom Sarajevu i održati Dejton 2.„Već dvadeset godina muslimani u BiH koji se sada nazivaju Bošnjaci uporno rade da se napravi Dejton dva, da se zamisao Alije Izetbegovića o unitarnom Bosnom pod kontrolom jednog naroda realizuje. Ali taj novi Dejton ne dozvoljava Milorad Dodik, koji nije poklekao ni pod jednim pritiskom i ucjenom“ rekla je Savčić.

Ona je rekla da su članovi SDS Semberije isključeni iz SDS prije dvije godine kada su predložili Mirku Šaroviću da se uđe u savez za SNSD na lokalnom nivou.

„Isključeni smo jer smo željeli bolji razvoj Bijeljine, zarad napretka i to se nije svidjelo Šaroviću. Danas SDS Semberije podržava politiku Milorada Dodika i zato sam ja ovdje na listi i zato imamo podršku članstva koje je stvaralo SDS u Semberiji“ rekla je Savčić

Dragan Knežević kandidat SNSD Semberije na listi SNSD za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice 6 je naglasio da su i Srbija i Republika Srpska ugrožene, Srbija po horizontali zbog Kosova, a Republika Srpska po vertikali zbog rušenja odnosa u BiH.„Zapad želi pokazati da je moćan na ovom prostoru, jer ne može u Ukrajini. Želi RS i BiH da uvede u NATO i da na vlast dovedu ove snage iz opozicije. Sjetite se samo kako je rušen Slobodan Milošević. Koriste se iste metode uz ogromnu medijsku mašineriju. Nemojte to dozvoliti.  Isključite i ne gledajte BN TV, jer mi nemamo prave opozicije, a oni pokušavaju da preko ovog i drugih medija naprave opoziciju od svog naroda i da se glasa za one koji to ne zaslužuju“ naglasio je Knežević