GRADSKA IZBORNA KOMISIJA BIJELjINA: Do 15 časova glasalo 40.594 birača :: Semberija INFO ::

 

GRADSKA IZBORNA KOMISIJA BIJELjINA: Do 15 časova glasalo 40.594 birača


Kako je potvrđeno iz Gradske izborne komisije Bijeljina, do 15 časova u Semberiji svoju građansku dužnost su obavila 40.594 birača ili 37,8 posto od ukupnog biračnog tijela.

- Što se tiče samog glasanja, nema nikakvih problema. Za sada imamo tri prigovora jednog političkog subjekta i u toku je sjednica na kojoj se raspravlja o tim prijavama. Zvanično, nemamo prijavljenih nikakvih incidenata na biračkim mjestima. Kada je riječ o glasanju putem mobilnih timova i glasanja na nepotvrđenim glasačkim listićima te podatke ćemo imati večeras kada ćemo dobiti izvještaje sa terena'', precizirala je Dijana Savić Božić, predsjednica Gradske izborne komisije Bijeljina.



Na pitanje da prokomentariše prijavu MUP-u o navodnoj kupovini glasova u blizini Osnovne škole ,,Knez Ivo od Semberije'', Dijana Savić Božić je rekla da je o tome samo čitala na nekim portalima i da ništa bliže ne zna o tom događaju.

- Nadležnost Gradske izborne komisije su dešavanja na biračkim mjestima, a sve ostalo je u nadležnosti Policijske uprave i tužilaštva'', pojasnila je predsjednica Gradske izbone komisije Bijeljina.


Semberija info