Vasilije Perić odgovara na optužbe: Bože praštaj im, smetaju im i mrtvi! :: Semberija INFO ::

 

Vasilije Perić odgovara na optužbe: Bože praštaj im, smetaju im i mrtvi!


Za Semberija info: Mladen Vasilić

Naš narod ima jednu rečenicu koja savršeno opisuje manipulatora: "... u stanju je da gazi i preko mrtvih."

Ovako odgovara na optužbe političkih protivnika načelnik opštine  Ugljevik Vasilije Perić koji kaže da oni i u bukvalnom smislu gaze preko mrtvih.

Nakon otpužbi od strane jednog odbornika iz Socijalističke partije koji kaže da nije izvršena ekshumacija posmrtnih ostataka na groblju u Sarijama radi širenja Površinskog kopa Ugljevik, a koji je iznio gnusnu laž da je samo  papirima sprovedena javna nabavka Perić ga ocjenjuje kao emocionalnog manipulatora.

-Spominjući mrtve Radovanović je posegao za do sada neviđenim javnim diskursom na prostoru naše opštine što govori da je upravo on emocionalni manipulator koji se igra se osjećanjima porodica pokojnika-rekao je Perić.
 
Perić je naglasio da bi mnogo toga mogao da kaže na račun ovih koji šire takve laže ali da se maksimalno kao pravoslavac uzdržava teških riječi posebno u ove dane posta poručujući na kraju da bi najbolje za njih bilo reći samo-Praštaj im Bože, ne znaju šta rade.

Kao što u narodu poznata poslovica "Ako koza laže rog ne laže" govori i činjenica da  najpozvanija da posvjedoči da li je i koliko ljudi ekshumirano, zdravstveni inspektor opštine Ugljevik Petra Gajić, tvrdi i potrkepljuje dokazima da je svako grobno mjesto predviđeno za ekshumaciju i  ekshumirano. Gajić je zajedno sa članovima porodice pokojnika prisustvovala svakoj ekshumaciji što može potkrepiti ličnim i materijalnim dokazima.

Ona navodi da su ovo u najmanju ruku gnusne laži, i neka je Bog u pomoći onima koji se bave iznošenjem ovako morbidnih neistina.