Milan Dakić nosilac odborničke liste DEMOS u Bijeljini :: Semberija INFO ::

 

Milan Dakić nosilac odborničke liste DEMOS u Bijeljini




Milan Dakić nosilac odborničke liste DEMOS u Bijeljini za Lokalne izbore u oktobru 2024. godine.

U Banjaluci je održana sjednica Glavnog odbora DEMOS na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u Republici Srpskoj i BiH, kao i prijedlog odluke o učešću DEMOS na lokalnim izborima 2024. godine.

Takođe utvrđene su i kandidatske liste za odbornike u skupštinama gradova i opština, kao i imena kandidata za načelnike opština na narednim Lokalnim izborima.

Milan Dakić predsjednik DEMOS Bijeljina je potvrdio za Dešavanja u Bijeljini da će biti nosilac liste za Lokalne izbore u oktobru 2024. godine kao i da će konačna lista DEMOS u Bijeljini u skladu sa pravilima i propisima CIK BiH biti usvojena na Gradskom odboru DEMOS Bijeljina u zakonom predviđenom roku.

Nedeljko Čubrilović, predsjednik DEMOS je nakon sjednice Glavnog odbora stranke izjavio da će stranka izaći na Lokalne izbore u 59 lokalnih zajednica te da će i imati dva kandidata za načelnike, u opštinama Pale i Drinić, ne isključujući da se u veoma kratkom vremenskom periodu pojavi i treći kandidat u još od nekih opština ili gradova.


Izvor: desavanjaubijeljini.com