Pokret za Bijeljinu proslavio svoju krsnu slavu :: Semberija INFO ::

 

Pokret za Bijeljinu proslavio svoju krsnu slavu


Pokret za Bijeljinu, je na Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, uz prisustvo velikog broja svojih članova i brojnih gostiju iz drugih političkih partija, proslavio svoju krsnu slavu i šestu godišnjicu od osnivanja stranke.

Kako je i najavljeno, lomljenje slavskog kolača je obavljeno u svečanom salonu restorana ,,Monako’’.Prema tvrdnjama Milenka Mitrovića, predsjednik Pokreta za Bijeljinu, na slavlju je bilo oko 500 zvanica.

-Svi oni koji su došli, došli su da iskažu poštovanje Pokretu za Bijeljinu'', istakao je Mitrović i uputio zahvalnost svima koji su na slavlju, naglašavajući da se Pokret za Bijeljinu, sa svojim koalicionim partnerima, ozbiljno sprema da na predstojećim izborima ostvari značajne rezultate.-Odmah nakon slave, mi ćemo krenuti na teren da razgovaramo sa svojim narodom i da im predstavimo naš program i aktivnosti. Za proteklih šest godina, Pokret za Bijeljinu je pokazao da je ozbiljan politički faktor u Semberiji, što ćemo i ubuduće biti'', poručio je, na slavi Svetog Vasilija Ostroškog, prvi čovjek Pokreta za Bijeljinu. 

(Semberija info)