Ljubiša Petrović je jednako SDS i SDS je jednako Ljubiša Petrović :: Semberija INFO ::

 

Ljubiša Petrović je jednako SDS i SDS je jednako Ljubiša Petrović


Ljubiša Petrović jednako je SDS a SDS je jednako Ljubiša Petrović i to je nešto o čemu ne treba da se raspravlja, poručio je gradonačelnik Bijeljine na pres konferenciji danas u Banjaluci odbacujući medijske špekulacije.

„Hvala svim i objektivnim i neobjektivnim medijima koji su pratili referendumski proces u Bijeljini. Još jedna velika narodna pobjeda u Bijeljini. Prva je bila 2020. godine, druga 2022. godine i sada treća pobjeda. Ljudi su svojom voljom odlučili da Bijeljina ide dobrim putem. Ova pobjeda je važna za nastavak političkih procesa koji će se odvijati u Republici Srpskoj“, poručio je Petrović.

Milan Miličević, v.d. predsjednika SDS kazao je da je danas Predsjedništvo SDS hladne glave uradilo analizu referenduma o opozivu gradonačelnika Bijeljine.

„Cilj je postignut: da gradonačlenik Bijeljine to i ostane i da dokažemo sebi i drugima da Srpska demokratska stranka ima ozbiljnu i obučenu infrastrukturu, da može napraviti veoma ozbiljnu organizaciju izbornog dana te da možemo organizovati ozbiljnu kampanju koja će rezultirati pobjedom gospodina Petrovića. Naša spremnost je da jednako ozbiljno nastavimo raditi dalje bez bilo kakve euforije“, poručio je Miličević.