ĐURĐEVIĆ: HVALA PREDSJEDNICI CVIJANOVIĆ NA DONACIJI ZA VRTIĆ U PATKOVAČI :: Semberija INFO ::

 

ĐURĐEVIĆ: HVALA PREDSJEDNICI CVIJANOVIĆ NA DONACIJI ZA VRTIĆ U PATKOVAČI


Na zadovoljstvo roditelja i mališana iz naselja Patkovača nakon dvije godine čekanja, sa radom počinje odjeljenje Vrtića „Čika Jova Zmaj“. Vrtić ,,Neven“ ispunjava najsavremenije standarde za boravak pedesetak djece.


 
 „Možda je, ovaj vrtić, mogao da bude otvoren i ranije, bez administrativnih problema u gradskoj upravi, ali kao što naš narod kaže - bolje ikad nego nikad. Zahvaljujem se predsjednici Željki Cvijanović, šijom donacijom je i adaptiran ovaj objekat. Patkovača je mjesto u koje možemo sa obrazom doći, „ rekao je predsjednik Skupštine grada Bijeljine Aleksandar Đurđević prilikom današnjeg zvaničnog početka rada.


 
Đurđević je podsjetio da je pored vrtića, u prethodnom periodu u Patkovači otvorena i nova fiskulturna sala pri područnoj OŠ „Jovan Dučić“ . Sredstva za izgradnju su obezbjedili Vlada Srbije, Vlada Republike Srpske i Grad Bijeljina.
 


„Patkovača će uz našu podršku nastaviti da se razvija. Sve što radimo vodi nas ka istom cilju – jakoj i stabilnoj Republici Srpskoj,“ istakao je Đurđević.