NAGRADNA IGRA – INTERAGRO 2024 :: Semberija INFO ::

 

NAGRADNA IGRA – INTERAGRO 2024


Povodom održavanja 22. Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova i ribolova INTERAGRO 2024, sa velikim zadovoljstvom Vam najavljujemo bogatu nagradnu igru koja je organizovana posebno za Vas – naše vjerne posjetioce!
 
Ove godine, u saradnji sa našim sponzorima, obezbjeđen je nagradni fond koji iznosi preko 30.000 KM. Sponzori nagradne igre su generalni sponzor KITE BH iz Bijeljine, zlatni sponzori SINPEKS B iz Bijeljine i AGROTECH iz Bijeljine, te ostali sponzori: Infocomp iz Bijeljine, TRB Bratunac i drugi.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi posjetioci Sajma koji na poleđini ulaznice, popune svoje podatke i ubace u kutiju predviđenu za nagradnu igru. Izvlačenje dobitnika održaće se trećeg dana Sajma – 21. septembra. Nagradno izvlačenje biće javno, a spisak dobitnika istog dana objavljen na zvaničnoj stranici www.adgradbn.com i u medijima.

Hvala Vam što ćete biti dio našeg sajma. Uživajte u razgledanju, učestvujte u nagradnoj igri i možda baš Vi budete srećni dobitnik jedne od naših sjajnih nagrada!
A.D.“GRAD“ Bijeljina