ТЕНИСКИ КЛУБ „АС“ ОКУПИО КРЕМУ МЛАДИХ ТЕНИСЕРА :: Semberija INFO ::

 

ТЕНИСКИ КЛУБ „АС“ ОКУПИО КРЕМУ МЛАДИХ ТЕНИСЕРА


У суботу, 29. јуна, на теренима Тениског клуба "АС" у Бијељини одржан је турнир друге категорије за тенисере до 12 година. Турнир, под називом "ОП Бијељина", одржава се већ 20 година а сјајну атмосферу и одличне мечеве са пуно емоција, показали су млади тенисери из неколико градова Босне и Херцеговине. Ове године титулу у женској конкуренцији однијела је Ања Мајкић из Бањалуке, док је код дјечака више од осталих показао Борис Јелинић из Тузле. Након дуге борбе, друга мјеста припала су Наталији Сулавер из Требиња, те Ивану Михајловићу из Брчког.





-Тенис тренирам нешто мање од годину дана. За то време сам доста научио. Омиљени ударац ми је сервис, зато што брзо могу да дођем до поена. Почео сам да тренирам тенис зато што сам гледао мечеве Новака Ђоковића. Волим да идем на такмичења зато што могу да будем успјешан и да се дружим. До сада сам ишао на три турнира. Волео бих да једног дана будем успјешан као Новак“, рекао је Немања Лукић.



-Долазим из Бијељине и тренирам тенис од своје четврте године. Овај спорт сам заволио јер сам гледао свог тату како игра тенис по разним турнирима. Мој омиљени тенисер је Синер због тога што игра шампионски. За крај, мој циљ у тенису је да постанем број један“, изјавио је Андреј Гаврић.





(Семберија инфо)