СЕМБЕРЦИ И СЕМБЕРКЕ ВИЦЕПРВАЦИ РЕГИОНАЛНЕ КАРАТЕ ЛИГЕ ЗА МЛАДЕ И ПЕРСПЕКТИВНЕ :: Semberija INFO ::

 

СЕМБЕРЦИ И СЕМБЕРКЕ ВИЦЕПРВАЦИ РЕГИОНАЛНЕ КАРАТЕ ЛИГЕ ЗА МЛАДЕ И ПЕРСПЕКТИВНЕ


У организацији Регионалног карате савеза Бирча, Мајевице, Семберије и Посавине у Дервенти  је јуче одржана Регионална љетна карате лига за младе и перспективне каратисте, односно за дјецу од 10 до 14 година.

Лига је такмичење које се већ трећу годину заредом одржава у организацији Регионалног карате савеза БМСиП, у дисциплини борбе - екипно са циљем стицања искуства и подизања квалитета код најмлађих категорија на нивоу овог региона.



Ове године лигу су чинили представници четири регије/екипе (Бирач, Мајевица, Семберија и Посавина) од којих је свака представљена са једном или двије екипе, у мушкој и женској конкуренцији. Такмичари и такмичарке Карате клуба „УНСУ“ из Бијељине представљали су тимове "Семберија" који су остварили одличне резултате освојивши друга мјеста у обје конкуренције.



-Обзиром на изостанак неколицине наших добрих такмичара, оба тима су  била на висини задатка и резултати, односно остварени пласмани за нас су задовољавајући. Оно што је најважније, великим бројем мечева стекли смо нова искуства, која ће сигурно утицати на подизање квалитета наших такмичара и такмичарки. Са овим такмичењем званично је затворена још једна успјешна такмичарска полусезона. Наставак слиједи од септембра мјесеца, а до тада наши такмичари ће се најприје одморити, а затим слиједе припреме за све оно што их очекује у другом дијелу сезоне“, стоји у саопштењу КК "УНСУ" из Бијељине.

(Семберија инфо)