ПРВЕНСТВО БиХ У АТЛЕТИЦИ: ДВИЈЕ МЕДАЉЕ ЗА ЕМУ КОВАЧ :: Semberija INFO ::

 

ПРВЕНСТВО БиХ У АТЛЕТИЦИ: ДВИЈЕ МЕДАЉЕ ЗА ЕМУ КОВАЧ


Претходна два дана у Зеници је, по изузетно тешким временским условима, одржано Појединачно првенство БиХ у атлетици за јуниоре и јуниорке.
 
Након одличног наступа на Балканском првенству у Марибору (06. јули), Ема Ковач је и у Зеници остварила одличан резултат. Од ове године, Ема се такмичи у категорији млађих јуниорки а на државној смотри најбржих атлетичарки у њеној категорији још једном је показала свој квалитет.


 
Од ове године, Ема се такмичи у категорији млађих јуниорки а на државној смотри најбољих јуниорки трчала је са старијим конкуренткињама и још једном, показала свој квалитет.
. Уз титулу вицепрвака БиХ она је поставила и најбољи лични резултат сезоне од 59.84с.
 
Други дан такмичења био је резервисан за дисциплину 800м гдје је Ема издоминирала у односу на конкуренцију и заслужено освојила златну медаљу, титулу првака БиХ за 2024. годину уз нови лични рекорд који сада износи 2.18.50с. 

Похвале и честитке су стигле са свих страна а Ема је након такмичења отпутовала на заслужени одмор у Требиње на Камп Мале олимпијске игре Републике Српске који организује Министарство породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске.
 
Семберија инфо