Одличан наступ пионирки и пионира атлетског клуба Академац на Појединачном и екипном првенству РС у кросу :: Semberija INFO ::

 

Одличан наступ пионирки и пионира атлетског клуба Академац на Појединачном и екипном првенству РС у кросу


Извјештај са Екипног и појединачног првенства РС у кросу - Одличан наступ пионирки и пионира атлетског клуба Академац на Појединачном и екипном првенству РС у кросу

Јуче је у Лакташима у организацији АСРС и под покровитељством града Лакташи одржано ИМЛЕК Појединачно и екипно првенство РС у кросу. У сјајном спортском амбијенту постигнути су одлични резултати. Академци су учествовали са двије екипе пионира/ки и обје су се попеле на побједничко постоље. Трке пионирки и пионира су биле најмасовније на овоме првенству.



Екипа пионирки у саставу: Ивона Ћевриз, Валентина Лакетић и Анђела Раденковић освојиле су одлично 2. мјесто, тимски рад током цијеле трке на крају је дао одличне резултате за ову младу екипу Академца.

Екипа пионира у саставу: Зоран Благојевић, Марко Милошевић и Павле Савић заузела је 3. мјесто такмичивши се са старијима од себе три године.

У појединачној конкуренцији, Ивона Ћевриз је била изванредна у категорији старијих пионирки попевши се на побједничко постоље освојивши одлично 3. мјесто. У истој категорији  Валентина Лакетић заузела је 4. мјесто. У категорији млађих пионирки одлична је била Анђела Раденковић попевши се на побједничко постоље освојивши 3. мјесто.



Од пионира у појединачној конкуренцији најуспјешнији је био Зоран Благојевић на 2. позиции  у категорији млађих пионира, у истој категорији одличан је био Павле Савић. Марку Милошевићу, коме смо недавно пожелили добродошлицу у наш клуб, ово је било прво званично такмичење на ком је дао знатан допринос у пласману екипе.

Захвалност на стручној, и свакој другој помоћи цијењеном Драгомиру Чабрилу!!!

Посебну захвалност дугујемо нашем генералном спонзору Кућа здравља без чије финансијске подршке не бисмо били у прилици на овакав репрезентативан начин представљати наше резултате и наш Град Бијељину!

Управа градског атлетског клуба честита учесницима и тренеру Марјановићу.