Сарајево "побјегло" са Кошева! :: Semberija INFO ::

 

Сарајево "побјегло" са Кошева!


Извор: Глас Српске

САРАЈЕВО - Борац је у полуфиналу фудбалског Купа БиХ. Бањалучани су на крилима “своје дјеце” савладао Сарајево на стадиону Асим Ферхатовић Хасе 2:1 и остао у борби за “дуплу круну”. Домаћи тим је у судијској надокнади одлучио да напусти терен.

Тренер Винко Мариновић је у реваншу промијешао карте дајући шансу одморнијим и играчима са клупе. Након почетне иницијативе Сарајева, Борац се ослободио притиска и затим све опасније пријетио. А онда је у 23.минуту сијевнула бомба на стадиону Асим Ферхатовић Хасе. Стефан Марчетић је са ивице шеснаестерца сјајно погодио мрежу домаћег тима.

Борац је брзо могао и да повећа предност када је Енвер Кулашин након одличне контре погодио стативу. У другом дијелу Сарајево је дошло до изједначења из пенала.

Себастијан Ерера је оборио Мирзу Мустаића, а главни судија Матео Муса је показао на пенал. Хамза Чатаковић је погодио за 1:1. Борац је одмах затим опет дошао до вођство из акције својих младића.

Давид Вуковић је одлично прошао а убачену лопту је Стефан Марчетић послао у мрежу. Након тога су домаћи изгубили живце.

Ренан Оливеира је ударио играч Борца шаком у главу и зарадио директан црвени картон. Домаћи тим се бунио на све одлуке судије а онда су у судијској надокнади одлучили да напусте терен. 

Након одлуке да се меч продужи пет минута и досуди прекршај за Борац, чланови стручног штаба Сарајева с предсједником Исметом Мирвићем су ушли у терен и затим наредили играчима да напусте терен.

Клупа Сарајева је тада пријетила судијама које су одлучиле да одсвирају крај и напусте терен.