КАРАТЕ САВЕЗ БиХ: ГОРАН ИВКОВИЋ ЈЕ СЕЛЕКТОР ЖЕНСКЕ У21 РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ БиХ :: Semberija INFO ::

 

КАРАТЕ САВЕЗ БиХ: ГОРАН ИВКОВИЋ ЈЕ СЕЛЕКТОР ЖЕНСКЕ У21 РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ БиХ


Извор: Семберија инфо

На сједници Управног одбора Карате савеза Босне и Херцеговине одржаној протекле седмице у Сарајеву тренер Карате клуба "УНСУ" из Бијељине, Горан Ивковић именован је за селектора женске У21 репрезентације Босне и Херцеговине. 

Ивковић је на поменуто мјесто именован на приједлог Управног одбора Регионалног карате савеза Бирча, Мајевице, Семберије и Посавине (РКС БМСиП) и Карате савеза Републике Српске. Најбоље препоруке су ипак били сјајни резултати које Горан Ивковић остварује годинама уназад као тренер у Карате клубу "УНСУ" из Бијељине.


 
- Не могу рећи да нисам имао за циљ да једног дана добијем овакву прилику јер иста представља круну тренерског рада, а поред тога представља и велики изазов. Почаствован сам заиста, привилегован и захвалан члановима УО КС БиХ на указаном повјерењу и именовању. Захвалност такође дугујем члановима Управних одбора Карате савеза БМСиП и Републике Српске јер су ме предложили и подржали. Ово именовање сматрам круном мог досадашњег тренерског рада и бит ће ми част и привилегија предводити женску У21 репрезентацију БиХ. Наравно да ће бити и велика обавеза да дам свој максимум и оправдам повјерење које ми је указано“, рекао је Горан Ивковић за „Семберија ИНФО“.