УСПЈЕЛА РАДНИКОВА ГЕНЕРАЛНА ПРОБА ПРЕД ЛИГУ ШАМПИОНА, СЛАВЉЕ У САРАЈЕВУ :: Semberija INFO ::

 

УСПЈЕЛА РАДНИКОВА ГЕНЕРАЛНА ПРОБА ПРЕД ЛИГУ ШАМПИОНА, СЛАВЉЕ У САРАЈЕВУ


Футсалери Радника су се и са другог гостовања на старту сезоне вратили непоражени. Овај пут, Семберци су славили на гостовању у Сарајеву против домаћег ГФЦ Сарајево 6:5.

Била је ово прилично наелекрисана утакмица, доста се приговарало судијама данашње утакмице Ведрану Марчинку и Оливеру Кожулу, а на крају тријумф уписује гостујућа екипа која прави сјајну увертиру за предстојећи турнир Главне рунде Лиге шампиона у Чешкој.

Кренуло је сјајно по Радник, јер послије двије асистенције Дејана Павловића и погодака Мирка Маринковића и Даниела Јовића имају 2:0 након пет минута игре. У 12. минуту долазе и до трећег гола, властиту пмрежу погађа Муанис Дувњак за 3:0.

Све је било идеално за Радник, а онда се све и окреће. У 12. минути црвени картон добија Мирослав Миљковић због прекршаја на седам метара од гола, добија директан црвени картон, а Сарајево играча више наредне двије минуте. Успјевају да га искористе и у 14. минути долазе до првог гола преко Неџада Хоџића. У финишу полувремена Фарук Брканић погађа за 3:2 и са тим резултатом се иде на одмор.

Само што је кренуло друго полувријеме једна неопрезност у Радниковој игри вишка и Мирко Маринковић из противничког корнера по дијагонали погађа небрањену властиту мрежу за 3:3.

Ипак, искупио се брзо Маринковић за оно што је урадио, па погађа за 4:3. Но , потом слиједи још једна неопрезност у игри вишка, губи лопту Данијел Ружичић и Муанис Дувњак погађа за 4:4.

Наставио је Радник са својим препознатљивим вишком да гради игру, па головима Стефана Ракића и Мирка Маринковића одлази на + 2, 6:4 у 30. минути утакмице. Успио је Ибрахим Хршумовић да смањи на 6:5 на уласку у посљедњих пет минута, али до краја више нема голова, па Радник слави побједу.

ГФЦ САРАЈЕВО - КМФ РАДНИК МД СХОП 5:6 (2:3)

КСЦ "Скендерија"Гледалаца:100Sudije: Ведран Марчинко (Мостар) и Оливер Кожул (Широки Бријег)Стријелци: 0:1 Маринковић 4, 0:2 Јовић 5, 0:3 Дувњак 12ag, 1:3 Н. Хоџић 14, 2:3 Брканић 19, 3:3 Маринковић 21ag, 3:4 Маринковић 23, 4:4 Дувњак 26, 4:5 Ракић 26, 4:6 Маринковић 30, 5:6 Хршумовић 35Žuti картони:  Ј . Хоџић, Хршумовић, Дувњак, Мршо (Сарајево), Е. Хоџић, Маринковић, Јовић, Павић, Павловић, Трифковић (тренер) (Радник)Црвени картон: Мирослав Миљковић (Радник) 12

САРАЈЕВО: САлиховић, Мршо, Брканић, Дувњак, Ханџић, Халиловић, Џафо, Јокић, Дебелногић, Билић, Хршумовић, Н. Хоџић, Иконић, Ј. Хоџић

РАДНИК: Ружичић, Павловић, Арнаутовић, Маринковић, Павић, Бећировић, Е. Хоџић, Трифковић, Јовић, Миљковић, Марковић, Исановић, С. Хоџић, Ракић

(sportdc.net)