Премијер лига: Манчестер до побједе головима у надокнади :: Semberija INFO ::

 

Премијер лига: Манчестер до побједе головима у надокнади


 Фудбалери Манчестер Јунајтеда победили су као домаћини Брентфорд резултатом 2:1 у осмом колу Премијер лиге головима Скота Мектоминија у 90+3. и 90+7. минуту, док је Челси везао другу узастопну побједу пошто је као гости савладао Барнли резултатом 4:1.

Матијас Јенсен је шокирао навијаче на Олд Трафорду кад је у 26. минуту довео Брентфорд у вођство.
 
Ређале су се шансе пред голом гостију, изабраници Ерика Тен Хага нису успјевали да пошаљу лопту у мрежу и деловало је да ће услиједити нова бламажа "црвених ђавола" и трећи узастопни пораз на Олд Трафорду у Премијер лиги што се клубу раније никад није десило.
 
Да не буде тако, побринуо се резервиста Скот Мектомини који је ушао у игру у 87. минуту, а у 90. му је поништен гол због офсајда. То га није поколебало, постигао је голове у 90+3. и 90+7. минуту и тако донио изузетно важну побједу "ђаволима".

Почетак меча у Барнлију није наговјештавао побједу Челсија, пошто је домаћин голом Одобера повео у 15. минуту. Посао "плавцима" да дођу до преокрета олакшао је аутоголом Ал Дакил у 42. минуту. У другом полувремену Челси је био доминантан и лако стигао до убједљиве побједе.
 
Палмер је био сигуран са бијеле тачке у 50. минуту, Стерлинг је повећао на 3:1 15 минута касније, а резервиста Џексон је ставио тачку на меч у 74. минуту. Српски голман Ђорђе Петровић меч је гледао са клупе "плаваца".
 
Фулам је као домаћин побиједио Шефилд Јунајтед у мечу који су обележила два аутогола, по један са обје стране. Репрезентативац Србије Саша Лукић одгледао је меч са клупе Фулама.
 
Раније данас Тотенхем је као гост побиједио Лутон резултатом 1:0 иако је цијелу друго полувреме играо са играчем мање послије искључења Ива Бисуме. Гол за побједу прво мјесто на табели до сутрашњем меча Арсенал - Манчестер Сити постигао је Мики ван де Вен у 52. минуту.

(Независне)