Велико интересовање за најбоље мјесто на 'Игокеином' рођенданском турниру :: Semberija INFO ::

 

Велико интересовање за најбоље мјесто на 'Игокеином' рођенданском турниру


Улазнице за кошаркашки спектакл поводом првих 50 година кошаркашког клуба 'Игоека m:tel', који ће од 6. до 10. септембра угостити горостасе европске кошарке и пред публику донијети врхунску игру, звијезде и магију овог спорта, пуштене у продају у петак, изазвале су велико интересовање – како домаће публике, а тако и туриста.

Организатори, судећи по продаји током викенда, очекују да ће се тражити се карта више.

На Интернационалном кошаркашком турниру, поред домаћина, наступиће најчувенији европски клубови, КК‘Партизан Mozzartbet’, КК ‘ЦСКА’, КК ‘Турк Телеком’, КК ‘Галатасараy НЕФ’, КК ‘Хапоел Јерусалем’, а посебно ишчекивање изазива утакмица ветерана клуба са ветеранима пријатељских клубова.

Утакмице се играју на двије локације – по први пут видјећемо кошарку 'под ведрим небом' на централном терену Националног тениског центра, те у Спортској дворани у Лакташима.

Напомињемо да је улазнице могуће купити на три продајна мјеста –  у Националном тениском центру сваког дана од 10 до 22 часа, у кафе бару у Спортској дворани у Лакташима  и ресторану 'Агапе' (РК 'Боска') сваког дана од 8 до 22 часа.

Цијена стандардне дневне улазнице по зонама трибина (за све утакмице тог дана) износи 20 КМ са којом ћете доживјети истинску чар кошарке и навијања, док се VIP улазнице могу купити по цијени од 80 КМ и обезбјеђују најбоља мјеста на трибинама и паркету.

Љубитељима кошарке из организације поручују, да не чекају, него своју карту зграбе на вријеме. Посјетиоце очекује и мноштво дневних активности, како би уз сјајну игру и незаборавне двобоје, уживали у сваком тренутку пет дана врхунског спортског дружења.

Видимо се на трбинама!


​Глас Српске