Успјешно завршен први "Соццер камп" :: Semberija INFO ::

 

Успјешно завршен први "Соццер камп"


Учесници првог "Соццер кампа" јуче се вратили кући пуни лијепих утисака и успомена.
 
Иако се утисци још нису слегли, успјели смо да од координатора кампа Биљане Петровић, добијемо прве импресије:
 
"Још увијек сумирамо утиске и сагледавамо урађено у протеклих неколило дана. Са поносом могу да кажем да је иза нас још један јако успјешан пројекат.



Овом приликом, прије свега зелим да честитам свим учесницима кампа, њиховим родитељима и тренерима на изванредно одрадјеном кампу." 
 
Врло садржајано је било током свих шест дана кампа. Полазници кампа су имали прилику да тренирају, играју утакмице, слушају едукативна предвања, али и времена за дружење и одмор. 


 
"Када је у питању тренажни процес могу реци да је све функионисало врло професионално и да су тренери одлично обављали свој посао.

Наш циљ је првенствено био бринути се о дјеци, осигурати им забаву и омогућити им напредак у њиховом спортском развоју.

Дали смо све од себе да нашим учесницима кампа ових шест дана буде незаборавно. Оснажеена су стара и створена нова пријатељства. Овај камп је показао и да млади могу уживати без мобилних телефона, рачунара и тв-а. 



Трудили смо се подићи организацију на сто већи ниво како би све савршено функционисало. Велики тим тренера је имао задатак да буде ту за сву дјецу како не би осјетили одсуство родитеља. Посебна захвалност доктору Бојану Кењићу, којем дугујемо велику захвалност и који је боравио са нама свих шест дана и бринуо се о дјеци, али на сву срећу посла није имао."- рекла је Биљана Петровић координатор кампа.
 
Велико хвала свим родитељима што су нам повјерили своју дјецу и њихове ријечи подршке нам много значе. Ми ИДЕМО ДАЉЕ ,са новим пројектима, плановима и садржајима...