Драма у Арени припала Реалу: Партизан ће имати још једну меч лопту у Београду :: Semberija INFO ::

 

Драма у Арени припала Реалу: Партизан ће имати још једну меч лопту у Београду


Драма у београдској Арени припала је Реал Мадриду који је тако продужио четвртфиналну плеј-оф серију Евролиге.
 
Београдски тим је имао прву меч лопту да се пласира на завршни турнир у Каунасу, али је није искористио. Реал је сада смањио на 1:2 и у четвртак ће имати прилику да серију можда чак и врати у Мадрид.

Вечерас се у паклу Арене боље снашао Реал који је славио с 82:80.

Јако чудан меч гледали смо у Београду. Партизан је сјајно почео, затим је Реал показао зашто је један од фаворите за трофеј и чини Партизан ће морати чекати четвртак да евентуално тада овјери пласман на фајнал-фор.

Оба тима су у овом мечу били ослабљени због суспензија неколико играча након туче у другом мечу ове серије, али је Партизан показао да му много недостају Кевин Пантер и Матијас Лесор који постижу велики број поена и играју сјајно у одбрани.
 
Гробари су одрадили оно што се од њих очекивало. Напунили су Арену и поставили нови рекорд, а пјесмом су сво вријеме носили своје љубице који су дали и посљедњи атом снаге да побједе краљевски клуб, али нажалост нису успјели.
 
То наравно није крај јер ће се у Београду играти још једна утакмица и црно-бијели ће у четвртак имати нову шансу да изборе пласман неђу четири најбоља тима Европе. У том четвртом мечу ће бити јачи за Лесора, а Реал за Габријела Дека којима истичу суспензије.

(Независне)