ТРОФЕЈ БИЈЕЉИНЕ ПОЈЕДИНАЧНО ПРИПАО ХАМЗИ ЧАЈИЋУ ИЗ ЛУКАВЦА - ЕКИПНО "ЕНЕРГИЈИ" ИЗ БАЊА ЛУКЕ :: Semberija INFO ::

 

ТРОФЕЈ БИЈЕЉИНЕ ПОЈЕДИНАЧНО ПРИПАО ХАМЗИ ЧАЈИЋУ ИЗ ЛУКАВЦА - ЕКИПНО "ЕНЕРГИЈИ" ИЗ БАЊА ЛУКЕ


Успјешна организација Другог отвореног Карате првенства Града Бијељине “Трофеј Бијељине 2019“

Јуче у Бијељини, 9. јуна 2019. године, у организацији карате клуба УНСУ, под покровитељством СО Града Бијељине и Министарства за породицу, омладину и спорт Републике Српске и уз подршку Карате савеза БИХ и Карате савеза Републике Српске, успјешно је организовано друго по реду Отворено карате првенство Града Бијељина “Трофеј Бијељине 2019“.



И поред чињенице да су се истога дана одржавала чак три међународна карате  турнира у БиХ, турнир у Бијељини поново одлично посјећен и квалитетан! Учешће је узело 49 клубова са 520 учесника из чак шест земаља који су се такмичили у око 600 категорија.

Током цијелога дана, сви љубитељи карате спорта могли су да уживају и истинском карате спектаклу организованом на једном врло завидном нивоу.

У ревијалном дијелу “Супер 8 Сениорс“ учествовали су Бојан Бошковић из Црне Горе, Хамза Чајић, Саша Недић, Лука Вуковић из Босне и Херцеговине, затим Ђорђе Тешановић,  Ненад Јеремић и Младен Поповић из Србије.



Виђено је низ врхунских мечева након којих је најуспјешнији био Хамза Чајић, док је друго мјесто припало Луки Вуковићу. Два трећа мјеста припала су Бојану Бошковићу и Ђорђу Тешановићу. Сви они награђени су новчаним и робним наградама и засигурно су подигли квалитет цјелукупног догађаја. Треба још напоменути феноменалне дјевочице и дјечаке из Културно -умјетничког друштва “Лазарица“ из Батковића.



У Генералном пласману клубова титулу најуспјешнијег клуба понио је КК “Енергија“ из Бања Луке. Други по успјешности био је КК “Змај“ из Градачца, а на трећем мјесту нашао се КБС “Тузла Синбра" из Тузле.

Као организатори задовољни смо одзивом и организацијом, а прије свега квалитетом учесника.

Оно што је сигурно то је да већ сада можемо најавити трећи по реду “Трофеј Бијељине 2020“ наредне године, али у нешто ранијем термину, о чему ћемо одлучити крајем године.

На крају желимо се захвалити, покровитељима турнира; СО Града Бијељине, Министарству за породицу, омладину и спорт Републике Српске, затим спонзорима; Осигуравајућем друштву “Атос“, Ауто школи “Гавриловић“, Ауто школи “Стоп“. Поред њих, велико хвала члановима клуба, родитељима, пријатељима који су дали велики допринос цјелокупној организацији.

Прес служба КК “УНСУ