На сједници ЦИК БиХ и стављање ван снаге одређених одлука у вези са набавкама :: Semberija INFO ::

 

На сједници ЦИК БиХ и стављање ван снаге одређених одлука у вези са набавкама


Почела је сједница Централне изборне комисија на којој ће очекује стављање ван снаге одређених одлуке које се тичу набавке материјала.

У јучерашњем саопштењу из ЦИК-а је упозорено како средстава нису осигурана у законом прописаном року због чега ће бити принуђени на поништавање већ проведених поступака јавних набавки.

На дневном реду је Приједлог Одлуке о поништењу поступка за штампање и паковање привремених и коначних бирачких спискова, штампање коверата и ознака за бирачка мјеста, штампање образаца за бирачка мјеста, изборне комисије и Главни центар за бројање и штампање постера за бирачка мјеста и изборне комисије, израда фасцикли са воденим жигом и штампање цертификата за додјелу мандата.

Такође, разматраће се Приједлог Одлуке о поништењу поступка набавка амбалажног материјала (ПВЦ вреће) за бирачка мјеста и складиште Централне изборне комисије Босне и Херцеговине, набавка амбалажног материјала (картонске кутије) за бирачка мјеста и складиште Централне изборне комисије Босне и Херцеговине.


Н1