Teya Dora се јавно обратила Бресквици послије побједе :: Semberija INFO ::

 

Teya Dora се јавно обратила Бресквици послије побједе


Фото: Курир

Извor: Глас Српске

Teya Dora је побиједила на такмичењу „Песма за Евровизију 2024“, а на другом мјесту нашла се Анђела Игњатовић Бресквица.

Током читавог такмичења ове две талентоване пјевачице биле су убједљиви фаворити, те се доста спекулисало да међу њима постоји ривалитет. Међутим, након што јој је Бресквица јавно честитала на побједи, Теyа се огласила на свом Инстаграм налогу и истакла колико јој подршка колегинице значи, преноси Курир.

- Пуно ми је срце што смо биле једна другој подршка кроз цело ово такмичење. Хвала - написала је Теодора на Инстаграм профилу и оставила емотиконе белих срца.

Подсјетимо, Бресквица се на свом Инстаграму огласила и честитала колегиници и пријатељици победу.

-Добро јутро драги моји. Јављам вам се тек сада јер смо синоћ мало славили, па сам желела да оставим телефон и уживам у друштву своје породице и свог тима. Желим да вам се захвалим на свим гласовима (и још једном да нагласим да су ишли у хуманитарне сврхе тако да ми је због тога још драже што их је толико било), и на свој подршци која је била заиста огромна. Такође желим и јавно да честитам нашој драгој Теyа Дори и да јој пожелим пуно среће, бодрићемо те сви. Сада се враћамо старим навикама и обавезама и наравно наступима. Једва вас све чекам. Воли вас ваша Бресква- написала је Бресквица.